Har du et spørgsmål?Ring til os:0086-15355876682

Funktioner af Circuit Breaker Lockouts

Afbryderlås er en slagssikkerheds hængelås.Det er meget udbredt i afbryderbeskyttelseslåse i elektronik, elektriske apparater, elektriske maskiner, kemisk industri, petroleum, metallurgi og andre industrier.Det spiller rollen som advarsel og beskyttelse og er meget vigtigt i kinesiske virksomheder.

Så hvad er kendetegnene ved afbryderlåse?

 

 afbryderlås

Fremragende isoleringsevne

Afbryderens spærringer lavet af højstyrkeharpiks, og harpiksmaterialets egenskaber er integreret i afbryderlåsenud, så det har fremragende isoleringsevne, og harpiksmaterialet har god slagfasthed.

 

Produktet er nemt at betjene

Afbryderens spærringhar en enkel og kompakt struktur, hvilket gør produktet lille i størrelsen, let i vægt og meget praktisk at låse.

 

Høj produktsikkerhed

Produktet vedtager et avanceret og optimeret designskema.Hele afbryderen er låstprodukt er fuldstændig designet i henhold til strukturen og karakteristika af afbryderen, med konceptet om relevant og individualisering, hvilket i høj grad forbedrer sikkerheden og pålideligheden af ​​afbryderlåsenud for derved at sikre brugernes sikkerhed for at sikre virksomhedens normale produktionsaktiviteter.

 

Lang levetid 

På grund af materialets særlige karakter og det avancerede design af afbryderlåsen har produktet en lang levetid, pålidelig kvalitet, fremragende ydeevne og høje omkostninger.

 

Advarselseffekt

Afbryderens spærringhar funktionen advarsel, som kan få folk til at låse farekilden og undgå faren for personlig sikkerhed og skade på ejendom.


Indlægstid: 10-feb-2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os